default-image

Με επιτυχία η συνάντηση για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Κρήτη
Με επιτυχία η συνάντηση για τη νεανική επιχειρηματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή αρκετών νέων επιχειρηματιών, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημερίδα του Ινστιτούτου Προώθησης Επιχειρηματικότητας Νέων που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Galaxy.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Κορυφαίοι μέντορες, όπως είναι ο καθηγητής και συντονιστής των δράσεων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Δουκίδης, ο διευθυντής του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης του Ι.Τ.Ε. Αρτέμης Σαϊτάκης, κ.ά., μίλησαν για αποτελεσματικές δράσεις επιχειρηματικότητας, ενώ επιχειρηματίες που έχουν αναπτύξει ανάλογες δραστηριότητες μίλησαν για τα παραδείγματά τους.

Πιο αναλυτικά, σχετικά με το Ινστιτούτο Προώθησης Επιχειρηματικότητας Νέων και την πρωτοβουλία της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ μίλησε ο εκπαιδευτής της Περιφέρειας Π. Κατρούγκαλος, για τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων ο καθηγητής Γ. Δουκίδης, για τη σημασία του marketing σε περίοδο κρίσης ο επικοινωνιολόγος Μ. Φούμης, για την ηγεσία και την παρακίνηση της ομάδας για νέες επιχειρήσεις ο τεχνικός σύμβουλος παραγωγής Λ. Χαζάπης, για τις νέες προοπτικές επιχειρηματικότητας στην Κρήτη ο χημικός μηχανικός Δ. Σαμψών, και για την αξιοποίηση της τεχνολογίας από τις νέες επιχειρήσεις ο γεν. δ/ντης της Boss Software Κ. Χουτουριάδης.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας παρουσίασαν επιτυχημένες πρακτικές νέων επιχειρήσεων ο Αρτ. Σαϊτάκης, δ/ντης του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης του ΙΤΕ, η Εμμ. Πατεριανάκη, πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος στο Κτήμα Πατεριανάκη, ο Γ. Τσικανδυλάκης, ιδρυτής και δ/ντής της εταιρείας τροφίμων Candiasoil και ο Ε. Κοτσώνης, συν-ιδρυτής της εταιρίας Sleed.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News