default-image

Ο ντροπαλός Μασεράνο...

Ποδόσφαιρο
Ο ντροπαλός Μασεράνο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτελεί έναν από τους ήρωες της Αργεντινής στο Μουντιάλ και τα ΜΜΕ της χώρας  έχουν αποκαλέσει τον Χαβιέ Μασεράνο, περί ο λόγος, από Άγιο, Ράμπο μέχρι και Τσε Γκεβάρα.

Ο ίδιος αρνείται τους χαρακτηρισμούς, τονίζοντας ότι «κοκκινίζω από ντροπή» και μιλά για την ευκαιρία ζωής, που έχει μπροστά του ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην «αλμπισελέστε».

«Δεν νιώθω ούτε σαν τον Ράμπο, ούτε σαν άγιος, ούτε τίποτα τέτοιο. Αντιμετωπίζω όσα λέγονται με χιούμορ. Με κάνουν να κοκκινίζω από ντροπή, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να είσαι αλαζόνας και ο κόσμος να νομίζει πως μπορείς να κάνεις πράγματα που στην πραγματικότητα δεν μπορείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος αμυντικός μέσος, που δείχνει ότι είναι πάντα προσγειωμένος.

Άλλωστε το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι ο αυριανός (13/7) τελικός του Mundial ενάντια στη Γερμανία στο Μαρακανά: «Δεν κάνω όνειρα. Ελπίζω να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα παίξουμε χωρίς κόμπλεξ ή φόβο.

Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία που έρχεται μια φορά στη ζωή σου. Η Γερμανία είναι πολύ δυνατή ομάδα και αν της δώσεις χώρο είδαμε τι μπορεί να σου κάνει. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω πως με τα όπλα μας μπορούμε να εξουδετερώσουμε τα δικά τους και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία και την προσφορά του Λιονέλ Μέσι: «Ο Λίο βοήθησε την ομάδα να πάρει μπροστά στα πρώτα παιχνίδια και μετά έκανε αυτό που ζητούσαμε από εκείνον, αν και σε κάποια ματς έπρεπε να θυσιαστεί για το καλό του συνόλου. Ελπίζω την Κυριακή να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο κι αυτή τη φορά να τον βοηθήσουμε κι εμείς περισσότερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News