default-image

Παγίδα για τα μικρά παιδιά η παιδική χαρά στον Καράβολα

Παγίδα για τα μικρά παιδιά η παιδική χαρά στον Καράβολα

Πας αμέριμνος να παίξει το παιδί σου στην παιδική χαρά που έχει δημιουργηθεί δυτικά του Καράβολα και ξαφνικά έρχεσαι αντιμέτωπος με μία εικόνα που σίγουρα αν μη τι άλλο αποτελεί παγίδα για κάθε ανυποψίαστο μπόμπιρα που τρέχει πάνω-κάτω απολαμβάνοντας το παιχνίδι του.

Αφημένες ξύλινες πλάκες, ένα υποτιθέμενο απαγορευτικό δίχτυ που είναι τοποθετημένο σε μέρος, ωστόσο, που σίγουρα δε σε αποτρέπει από το να πλησιάσεις, και βέβαια σκουπίδια… συνθέτουν το σκηνικό που επικρατούσε τουλάχιστον μέχρι και χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο πάρκο αναψυχής.

Αναγνώστης έστειλε στο neakriti.gr τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, με την παράκληση να δημοσιευτούν και με την ελπίδα ότι με τον τρόπο αυτό θα αφυπνίσει τους αρμόδιους να επιληφθούν του θέματος μαζεύοντας όλα όσα παραπέμπουν αν μη τι άλλο σε οικοδομή, και σαφώς και τα σκουπίδια που για μία ακόμη φορά "πρωταγωνιστούν".

Και όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από μικρά παιδιά που καθημερινά συναθροίζονται εκεί με τους γονείς τους για να περάσουν ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές σε μία από τις παιδικές χαρές του Κράβολα, σε ένα μέρος που έχει κερδίσει τους Ηρακλειώτες, προσφέροντάς τους μια άκρως δροσιστική ανάσα στις θερμές ώρες του καλοκαιριού αλλά και πολλών ειδών δραστηριότητες σε όσους παραμένουν εντός των τειχών.  

Ας ελπίσουμε η συγκεκριμένα εικόνα σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και να μη γίνουμε μάντεις δυσάρεστων περιστατικών με πρωταγωνιστές μικρούς πολίτες, στο συγκεκριμένο χώρο αναψυχής, στα δυτικά του παραλιακού μετώπου, που έχει αναβαθμιστεί αισθητά και δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που παρουσίαζε πριν μερικά χρόνια.

Της Βάλιας Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News