default-image

Απέκτησε τον Μεχία ο Πανθρακικός

Ποδόσφαιρο
Απέκτησε τον Μεχία ο Πανθρακικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην απόκτηση του Αντόνιο Μεχία προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς ο 24χρονος μέσος έπεισε τον Άκη Μάντζιο στις προπονήσεις που πήρε μέρος.

Μεχία συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας της Κομοτηνής από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και ο νεαρός τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτησή του στην διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλφρέντο Αντόνιο Εσκομπάρ Μεχία (Alfredo Antonio Escobar Mejia) που αγωνίζεται στη θέση του μέσου..

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: « Είμαι χαρούμενος για την ευτυχή κατάληξη και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τον σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Βρίσκομαι από την αρχή της προετοιμασίας και όλη η ομάδα με έχει αγκαλιάσει.»

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1990 στο El Nigrito παίζοντας στην Olimpia έως και την ηλικία των 18 ετών. Με την ενηλικίωση του μεταγράφηκε στην Ιταλική Udinese όπου έμεινε 1 χρόνο για να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα του για λογαριασμό της Real Espana (75 συμμετοχές - 2 γκολ) με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2010. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και με την Ονδούρα το πρωτάθλημα χωρών της Κεντρικής Αμερικής. Τελευταία του ομάδα ήταν η Marathon.

Ο Μεχία έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής ομάδας της Ονδούρας και μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Ανδρών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News