default-image

Απίστευτη "απόδραση" στα Χανιά

Κρήτη
Απίστευτη "απόδραση" στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο των Χανίων, απ' όπου "απέδρασε" επιχειρηματίας ο οποίος επρόκειτο να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, έχοντας όπως φαίνεται όμως και άλλους "ανοικτούς λογαριασμούς", με την ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο επιχειρηματία - ο οποίος σύμφωνα με τη την ΕΛΑΣ δεν ήταν κρατούμενος - βρέθηκε το πρωί σε απόσταση αναπνοής από μια γυναίκα αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις περιγραφές όσων βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο, ο κατηγορούμενος έσπρωξε την αστυνομικό και την έριξε στο πάτωμα προκειμένου να διαφύγει, ενώ ίδιες πηγές ανέφεραν πως άρπαξε από τα χέρια της και ένα φάκελο.

Δευτερόλεπτα μετά την πράξη του έγινε καπνός, καθώς έφυγε τρέχοντας από το Δικαστικό Μέγαρο των Χανίων.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημη ενημέρωση για τη φύση του περιστατικού. Μετά το σάλο που προκλήθηκε πάντως, αστυνομικές πηγές έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας δεν ήταν κρατούμενος αλλά "καταζητούμενος" για υπόθεση στο πλαίσιο της οποίας επρόκειτο να συλληφθεί.

Επίσης πως η γυναίκα αστυνομικός τον αναγνώρισε και είχε σκοπό να ζητήσει ενισχύσεις ώστε να προχωρήσει στη σύλληψη του. Το θέμα για την ΕΛΑΣ θεωρείται λήξαν καθώς ο επιχειρηματίας "πεταλούδας" εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News