default-image

Συγκέντρωση στην Αθήνα κατά των ισραηλινών βομβαρδισμών

Ελλάδα
Συγκέντρωση στην Αθήνα κατά των ισραηλινών βομβαρδισμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ κατά των βομβαρδισμών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, διοργανώθηκε το απόγευμα από την Πρωτοβουλία "Ένα καράβι για τη Γάζα" και άλλες συλλογικότητες και αριστερές οργανώσεις.

Για «διαρκές έγκλημα το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας», έκανε λόγο η Πρωτοβουλία στην ανακοίνωσή της. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες και πανό που έγραφαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «Κάτω τα χέρια από τη Γάζα» και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των Παλαιστινίων και κατά του Ισραήλ. Επίσης, έκαψαν και ποδοπάτησαν χάρτινα ομοιώματα της σημαίας του Ισραήλ.

Οι διαδηλωτές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της πρεσβείας, στη συμβολή των οδών Κατεχάκη και Κηφισίας, αλλά οι «κλούβες» της ΕΛΑΣ που είχαν τοποθετηθεί εκεί καθώς και οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, τους απέτρεψαν από το να συνεχίσουν. Αφού παρέμειναν στο σημείο για λίγη ώρα, αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News