default-image

Με τη συνδρομή Βρετανών αξιωματικών οι έρευνες

Κρήτη
Με τη συνδρομή Βρετανών αξιωματικών οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς κανένα διαφωτιστικό και αισιόδοξο  στοιχείο, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και ο νέος γύρος ερευνών για τον αγνοούμενο, που πραγματοποιήθηκε παρουσία τόσο των δυο αξιωματικών όσο και δυο ακόμη Βρετανών ερευνητών - διασωστών σε περιπτώσεις χαμένων ορειβατών.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου των Βρετανών αξιωματικών Γκάρεθ Έβανσον, επιβεβαίωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης Ανδρέα Δασκαλάκη, ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την τύχη του.

«Όμως συνεχίζουμε να στηρίζουμε την οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», υπογράμμισε εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η εξαφάνιση του συμπατριώτη του οφείλεται πιθανότατα σε κάποιο ατύχημα, είτε σε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, έχοντας απομακρυνθεί από το χώρο στον οποίο είχε προγραμματίσει να κινηθεί.

Τις τελευταίες ημέρες, δυο άνθρωποι έχουν χαθεί από προσώπου γης στην Κρήτη καθώς άφαντος παραμένει και ο 83χρονος ιερέας Εμμανουήλ Λαμπράκης. Ο ηλικιωμένος έχει χαθεί στην περιοχή της Γαρίπας στις 4 Ιουλίου. Η αγωνία δεν έχει τέλος για την οικογένεια του που εξακολουθεί να τον αναζητά.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News