default-image

Μένουν οι λεπτομέρειες για Τζιμπούρ

Ποδόσφαιρο
Μένουν οι λεπτομέρειες για Τζιμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Οι λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν πλέον για την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Αλγερινός μαζί με τον νομικό του εκπρόσωπο βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που να θεωρείται σημαντικό στη διαδικασία και όλα φαίνεται πως έχουν συμφωνηθεί. Και σήμερα, με την παρουσία του Τζιμπούρ στα γραφεία της Νότιγχαμ, αναμένεται να λυθεί και τυπικά η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις, αν και είναι σαφές πως προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Είναι ξεκάθαρο πως ο Τζιμπούρ είναι παίκτης που αρέσει πολύ και θεωρείται -δικαιολογημένα- πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο 30χρονος φορ είναι από τις περιπτώσεις που θεωρείται πως μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια και παράλληλα να ενθουσιάσει τον κόσμο. Αλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως ουδείς αμφισβητεί τις αγωνιστικές ικανότητες του Αλγερινού, αλλά ανησυχούν για τον έκρυθμο χαρακτήρα του. Αλλά γι' αυτό εγγυάται η παρουσία του Μελισσανίδη.

Ο Τζιμπούρ αναμένεται να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του με τη Νότιγχαμ και αύριο να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα. Είναι σαφές από τις κινήσεις του το προηγούμενο διάστημα, την αρνητική στάση απέναντι στο πρεσάρισμα του ΑΠΟΕΛ, πως δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ.

Θέλει να μείνει στην Αθήνα (προσφάτως μετακόμισε και ανακαίνισε το σπίτι που θα μένει) και θέλει να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, καθώς είναι πεπεισμένος από το νέο σχέδιο που εκπονείται από τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά ο Τζιμπούρ θέτει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί ξανά στην Ενωση και να γίνει μέλος στην επιστροφή της ομάδας στα υψηλότερα σκαλιά του ελληνικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου.

Με την άφιξη του Τζιμπούρ στην Αθήνα αναμένεται να δρομολογηθεί και η συνάντηση με την ΑΕΚ. Στόχος είναι να μη χαθεί άλλος χρόνος και το αργότερο ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα.

Η ΑΕΚ πρέπει να ξέρει εάν μπορεί να βρεθεί πλαίσιο συμφωνίας (στο οικονομικό και τα χρόνια της συνεργασίας) με τον Αλγερινό, αλλά και εκείνος από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο. Ειδικά μετά την περσινή ταλαιπωρία, την άρον άρον αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, τον δανεισμό στην Τουρκία και τη μεταγραφή στην Αγγλία, είναι εύλογο πως ο Τζιμπούρ θέλει να πάει σε ήρεμα λιμάνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News