Ειδήσεις

Κατέκλυσαν το Κηποθέατρο για φιλανθρωπικό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η φιλανθρωπική εκδήλωση στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης" των  Σχολών Μαυρόκωστα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Για 4η συνεχομένη φορά το Κηποθέατρο πλημύρισε από κόσμο, καθώς περίπου 2.500 άτομα παρακολούθησαν 100 χορευτικά ταλέντα, αλλά και αγαπημένους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.  

Οι Κώστας Σαριδάκης, Αντώνης Μαρτσάκης και Αχιλλέας Δραμουντάνης ήταν εκεί με τους συνεργάτες τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ενισχύοντας και εκείνοι με τη σειρά τους το φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Σχολές Χορού Μαυρόκωστα χρόνια τώρα υπηρετούν με πάθος και μεράκι την κρητική μας παράδοση και μυούν τους νέους στα βήματα των παραδοσιακών χορών.  

Χθες είχαν την ευκαιρία γονείς, φίλοι και συγγενείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους, να τα χειροκροτήσουν και να αισθανθούν υπερηφάνεια για την κρητική μας κουλτούρα.

Άψογος συντονισμός, καταπληκτικές χορογραφίες, αρχόντισσες και παλικάρια πετούσαν στη σκηνή με το χορό τους γεμάτο λεβεντιά και χάρη! Συνόδευαν τα μουσικά συγκροτήματα με τόσο ενθουσιασμό που όλοι είχαν την εντύπωση ότι ήταν καλεσμένοι σε μια μεγάλη γιορτή!

Ο Θανάσης Μαυρόκωστας υποσχέθηκε στο κοινό ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να διοργανώνει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με τόση επιτυχία.

Η Αναστασία Μπιτζιλέου ξεσήκωσε με το ταπεραμέντο της μουσικούς, χορευτές και θεατές και έκλεισε την παρουσίασή της με μια μαντινάδα γεμάτη ουσία:

«Ποτέ δεν πρέπει τα κλαδιά τις ρίζες να ξεχνούνε,

γιατί οι ρίζες, αν χαθούν, και κείνα θα χαθούνε!».

Σχόλια