Ειδήσεις

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για τη φωτιά στη Μεσαρά

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στα νότια του νομού Ηρακλείου το περασμένο σαββατοκύριακο καταστρέφοντας 4.000 στρέμματα χορτολιβαδικής, γεωργικής και δασικής έκτασης, δεκάδες στρέμματα θερμοκηπίων και δίκτυα άρδευσης χιλιομέτρων, αποτεφρώνοντας όμως και εκατοντάδες ζώα.

Το δικαστήριο επίσης τους επέβαλε υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι εμπλέκονται στην υπόθεση δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η φωτιά στη Μεσαρά προκλήθηκε εξαιτίας βραχυκυκλώματος, γεγονός ωστόσο που φαίνεται να αντικρούει η ΔΕΗ .

Στο δικαστήριο βρέθηκαν συγγενείς των δύο κατηγορουμένων που φέρονται να έβαλαν φωτιά για λόγους εκδίκησης προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Δείτε τι είχε δηλώσει την περασμένη Δευτέρα ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Άγγελος Ζερβός, οπότε και οι εισαγγελικές Αρχές του είχαν ασκήσει ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό εκ προθέσεως:

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Της Έλλης Κοκάλη

Σχόλια