default-image

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Κρήτη
Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνεχή αγώνα για την ανατροπή «της συγκυβέρνησης και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της, που πλήττουν τα μεγαλύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας» καλεί όλο το λαό ο ΣΥΡΙΖΑ. «Αύριο Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερία δίνουμε όλες και όλοι δυναμικό "παρών" στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Το νεοφιλελεύθερης σύλληψης πολιτικό σχέδιο των συγκυβερνώντων Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ δεν είναι η σωτηρία του τόπου, αλλά η πλήρης διάλυση του δημοσίου τομέα και υπηρεσιών, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η αποδόμηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων».

Τα διαδοχικά κύματα απολύσεων, διαθεσιμοτήτων, οι απανωτές περικοπές μισθών και συντάξεων οδηγούν στην εξαθλίωση χιλιάδες συνανθρώπους μας και το δημόσιο τομέα σε αδυναμία να λειτουργήσει, σε πλήρη κατάρρευση.

Η περίφημη διαδικασία της αξιολόγησης δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια παρωδία, χωρίς ίχνος νομιμότητας διότι δε νοείται αξιολόγηση με προκαθορισμένο το αποτέλεσμα της, καθώς προβλέπεται ρητά ότι κατ' ελάχιστο το 15% των αξιολογουμένων υπαλλήλων θα κρίνεται ανεπαρκές. Η αξιολόγηση αποτελεί στην ουσία ένα εργαλείο άσκησης πιέσεων στους υπαλλήλους που θα οδηγήσει σταδιακά σε νέες απολύσεις, διαθεσιμότητες, περικοπές.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλο το λαό σε συνεχή αγώνα για την ανατροπή της συγκυβέρνησης και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της, που πλήττουν τα μεγαλύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Αύριο Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερία δίνουμε όλες και όλοι δυναμικό "παρών" στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ, ενώνουμε τις φωνές μας για να ματαιώσουμε τα βάρβαρα και αντιλαϊκά σχέδια τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News