default-image

Μεθυσμένη Ρωσίδα σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία λιμενικού

Κρήτη
Μεθυσμένη Ρωσίδα σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία λιμενικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία στιγμή σώθηκε από βέβαιο θάνατο μια νεαρή Ρωσίδα τουρίστρια η οποία έπεσε στη θάλασσα μπροστά από νυχτερινό κατάστημα στην περιοχή της Χερσονήσου. Μεσολάβησε η σωτήρια παρέμβαση ενός λιμενικού που έπεσε στο νερό με τη στολή του, για να καταφέρει να την κρατήσει στην επιφάνεια πριν χάσει τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων των νυχτερινών καταστημάτων που βρίσκονται στη παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου.

Η κοπέλα υπό την επήρεια αλκοόλ βρέθηκε σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την ακτή, αδυνατώντας να επιστρέψει.

Ωστόσο ουδείς φαίνεται να αντιλήφθηκε το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους παραβρισκόμενους φέρονται να διασκέδαζαν με το θέαμα που προσέφερε η ημίγυμνη νεαρή κοπέλα πέφτοντας στο νερό.

Η κοπέλα παρέμεινε αβοήθητη μέχρι τη στιγμή που διερχόμενος λιμενικός, εκτιμώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, αψηφώντας το ρίσκο έπεσε με τη στολή του στο νερό και κατάφερε να την ανασύρει εγκαίρως. Πρόκειται για έναν 35χρονο λιμενικό που υπηρετεί στη Χερσόνησο και την ώρα του ατυχήματος εκτελούσε υπηρεσία στην περιοχή.  

Η νεαρή κοπέλα συνήλθε γρήγορα και μάλιστα, ούσα ακόμη υπό την επήρεια αλκοόλ, προσπάθησε με ιδιαίτερα εκδηλωτικό τρόπο να ευχαριστήσει το σωτήρα της, τον οποίο ωστόσο αναμένεται να τιμήσει η υπηρεσία του.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News