Ειδήσεις

Οι Κρητικοί φλερτάρουν με Εννεαπλό τζακ ποτ στο λαϊκό

Αυξημένες πωλήσεις λαχείων καταγράφονται στην Κρήτη, λόγω του εννεαπλού τζακ ποτ στο λαϊκό, που κληρώνει την Τρίτη 8 Ιουλίου 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρακτόρων ΟΠΑΠ νομού Ηρακλείου κ. Δημήτρης Πιτουλάκης, είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που καταγράφεται περίπτωση εννεαπλού τζακ ποτ στο λαϊκό λαχείο, με αποτέλεσμα - αν και καλοκαίρι - οι πωλήσεις να έχουν αυξηθεί. Σύμφωνα με τον ίδιο μόνο ο τρίδυμος λαχνός μοιράζει 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όλα μαζί τα κέρδη υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν - παρά την κρίση - οι Κρητικοί εξακολουθούν να δοκιμάζουν την τύχη τους, ο κ. Πιτουλάκης απαντά καταφατικά: «Σαφώς και εξακολουθούν. Ποιος άλλωστε δε θέλει να φλερτάρει με το όνειρο; Απλώς εξαιτίας της συρρίκνωσης των εισοδημάτων του, ο κόσμος ποντάρει μικρότερα ποσά. Γι' αυτό και πλέον στα πρακτορεία, έχουμε το εξής παράδοξο: Ενώ υπάρχει μείωση των εισπράξεων, καταγράφεται αύξηση των συναλλαγών. Ο κόσμος έχει διάθεση να παίξει και παίζει, ρισκάροντας λιγότερο όμως. Γι' αυτό και πάει καλά το ξυστό με τα 3 και τα 5 ευρώ».

Ο κ. Δημήτρης Πιτουλάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Πρακτόρων ΟΠΑΠ νομού Ηρακλείου.

Σχετικά με το τι εύχεται ο κ. Πιτουλάκης, μας λέει: «Καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν αγοράσει λαϊκό λαχείο και μακάρι ο πρώτος λαχνός να πέσει στην Κρήτη».

Της Ελένης Σταυρουλάκη

Σχόλια