Ειδήσεις

"Η αλήθεια θα φανεί όταν έρθουν οι λογαριασμοί" (Ηχητικό)

Τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μετά την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ, ωστόσο προαναγγέλλει συνέχιση του αγώνα με άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ στα γραφεία της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε ενόσω επιδίδονταν τα περίπου 18.500 φύλλα πορείας στους εργαζόμενους και εν μέσω της πολιτικής σύγκρουσης που έχει πυροδοτήσει το ζήτημα της "μικρής" ΔΕΗ.

Η ΓΕΝΟΠ δηλώνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση επιστράτευσης «επειδή αντιστάθηκε στα σχέδια της μνημονιακής κυβέρνησης» και απευθύνει κάλεσμα στη ΓΣΕΕ και τους φορείς της χώρας «να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με στόχο την αποτροπή των πολιτικών επιλογών και αποφάσεων της κυβέρνησης».

Την απογοήτευση των εργαζόμενων λόγω της ακολουθούμενης πολιτικής της κυβέρνησης, της στάσης θεσμικών οργάνων της Πολιτείας και φορέων, σωματείων αλλά και πολιτών, που σύντομα θα δουν τις μεγάλες αλλαγές στα τιμολόγιά τους, εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο κ. Γιάννης Βρέντζος, μέλος της διοίκησης τεχνικών της Επιχείρησης.

Σχόλια