Ειδήσεις

Στις κάλπες για τη νέα διοίκηση της Παγκρήτιας Τράπεζας

Με τη μαζική προσέλευση των 81 χιλιάδων συνεταίρων στις κάλπες, ξεκίνησαν από το πρωί οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 9 το πρωί στα κατά τόπους υποκαταστήματα της τράπεζας σε ολόκληρη την Κρήτη, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Μήλο.

Η Παγκρήτια Τράπεζα, η οποία αποτελεί υπόδειγμα συνεταιριστικής τράπεζας σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, κλείνει φέτος 20 χρόνια ζωής, έχοντας καταφέρει να σταθεί επάξια στον τραπεζικό χώρο παρά τις συνθήκες κρίσης και ύφεσης που έπληξαν την Ελλάδα.

Η νέα διοίκηση που αναμένεται να αναδειχτεί με αναλογική εκπροσώπηση από όλους τους νομούς της Κρήτης είναι εκείνη που θα χαράξει τη νέα τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης της Τράπεζας.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Τράπεζας στη διάρκεια την γενικής συνέλευσης των μετόχων που προηγήθηκε των εκλογών, στο νέο τραπεζικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί μετά την ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών η Παγκρήτια θα διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην οικονομία του νησιού και θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά δημιουργώντας και πάλι ικανοποιητικά κέρδη.

Σχόλια