Ειδήσεις

Τρεις νέες συμφωνίες από την Πειραιώς

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβόσιτου του Νομού Έβρου, σε συνεργασία με την εταιρεία «Βιοκότ Α.Ε.», καθώς επίσης και σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς ρυζιού του Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την εταιρεία «EURICOM Hellas», όπως και σε πρόγραμμα Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς αιγοπρόβειου γάλατος των νομών Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Καστοριάς, Κιλκίς, Σερρών και Δράμας, σε συνεργασία με την εταιρεία «Μπέλλας Α.Ε.-Τυριά Βερμίου», προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Η χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του αραβόσιτου αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την τελική αξιοποίηση του προϊόντος από την εταιρεία. Η Βιοκότ Α.Ε. είναι μια εταιρεία καθετοποιημένης παραγωγής, με 60 χρόνια εμπειρίας στην πτηνοτροφία σε Ελλάδα και εξωτερικό, η οποία σήμερα έχει μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά κοτόπουλου. Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων κοτόπουλου με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη και την κάλυψη των αναγκών ολοένα και περισσότερων καταναλωτών. Στη Βιοκότ Α.Ε. οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο τεχνολογικός εξοπλισμός νέας γενιάς εγγυώνται μια παραγωγική διαδικασία ολοκληρωμένη, ασφαλή και απόλυτα ελεγχόμενη.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης. Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Η χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του ρυζιού αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση του προϊόντος από την εταιρεία. Η εταιρεία EURICOM δραστηριοποιείται στην επεξεργασία-λεύκανση και τυποποίηση όλων των ποικιλιών ρυζιού. Προμηθεύεται ρύζι από μεγαλοπαραγωγούς του Ν. Θεσσαλονίκης και αφού το επεξεργαστεί το διοχετεύει μέσω εξαγωγέων και διανομέων τροφίμων παγκοσμίως.

H Euricom Hellas είναι μέλος του Euricom Spa Group. Ο όμιλος EURICOM είναι ένας από τους σημαντικότερους ομίλους παραγωγής και εμπορίας ρυζιού, ζυμαρικών και σιμιγδαλιού στην Ευρώπη που διακινεί πάνω από 500.000 τόνους ρυζιού το χρόνο. Διαθέτει δέκα εργοστάσια παραγωγής ρυζιού (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα), δύο μονάδες παραγωγής σιμιγδαλιού (στην Ιταλία) και τέσσερα εργοστάσια παραγωγής ζυμαρικών (στην Ιταλία και στην Ελλάδα). Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης. Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Συμβόλαια και στο γάλα

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία. Η εταιρεία "Μπέλλας" έχει παρουσία 80 χρόνων και λειτουργεί ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο με δυνατότητες αυξημένης παραγωγής. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής, έτσι ώστε η ποιότητα "Μπέλλας" να βρίσκεται σε όλα τα ψυγεία τόσο των μεγάλων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ όσο και των μικρών σημείων πώλησης της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Σήμερα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τυροκομικών προϊόντων, τόσο από αιγοπρόβειο όσο και από αγελαδινό γάλα σε ευρεία γκάμα συσκευασιών, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή. Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία. Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης. Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Σχόλια