Ειδήσεις

Στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Ρεθύμνου η Μονή Αρκαδίου

Εξαιρετικά σχόλια από τους αναγνώστες του TripAdvisor, οι οποίοι την κατέταξαν στη δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών αξιοθέατων του Ρεθύμνου, λαμβάνει καθημερινά η Ιερά Μονή Αρκαδίου. Μάλιστα, η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με πολλή χαρά και τιμή ανακοίνωσε χθες τη βράβευση της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Αρκαδίου με το «Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014» της εταιρείας TripAdvisor.

Ο κ. Marc Charron, πρόεδρος του TripAdvisor, σε επιστολή του προς την Ιερά Μονή Αρκαδίου σημείωσε: «Το TripAdvisor θα ήθελε να συγχαρεί την Ιερά Μονή Αρκαδίου για τη βράβευσή της με το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014, που σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor. Αυτό το εντυπωσιακό βραβείο βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που λάβατε μέσω του TripAdvisor κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους».

Πραγματικά, εάν επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα http://www.tripadvisor.com.gr, θα διαπιστώσει ότι στις αξιολογήσεις των επισκεπτών η Ιερά Μονή Αρκαδίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση από τα 30 δημοφιλέστερα αξιοθέατα του νομού Ρεθύμνου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμβάλλουν με την εργασία και την προσφορά τους και καθιστούν το Αρκάδι αγαπημένο προορισμό των χιλιάδων επισκεπτών του τόπου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους ίδιους τους επισκέπτες της ιστορικής Ιεράς Μονής, που με τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους συνετέλεσαν στην απονομή του σημαντικού αυτού πιστοποιητικού.

Σχόλια