default-image

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για τους ελέγχους στο παραεμπόριο

Κρήτη
Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για τους ελέγχους στο παραεμπόριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης με ανακοίνωσή της συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά την ΕΛ.ΑΣ. για «τις συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις και το πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποίησαν σε τουριστικές περιοχές της Κρήτης, με στόχο το παραεμπόριο».

Όπως αναφέρει η επιστολή της Ομοσπονδίας προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αλλά και προς τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις, «ο αριθμός των 55.000 ειδών παραεμπορίου που κατασχέσατε στην οργανωμένη αυτή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει το μέγεθος του τεράστιου προβλήματος που παραεμπορίου στο νησί μας, σε μια περίοδο που η αγορά έχει ξεπεράσει τα όρια των αντοχών της. Το παραεμπόριο στους δρόμους της Κρήτης και στην Ελλάδα γενικότερα είναι τεράστια οικονομική και κοινωνική μάστιγα.

Η Ομοσπονδία μας εύχεται να συνεχίσουν οι ίδιες δράσεις ελέγχων με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς. Το παραεμπόριο ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τόσο η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης όσο και οι κατά τόπους Εμπορικοί Σύλλογοι της Κρήτης, και το αναδεικνύουν συστηματικά ως μείζον πρόβλημα για τις τοπικές κοινωνίες, την ελληνική οικονομία και για τις ντόπιες νομίμως υφιστάμενες επιχειρήσεις. Κι αυτό διότι εν μέσω οικονομικής κρίσης βλέπουν ότι το συγκεκριμένο θέμα εντείνει ακόμη περισσότερο τη δυσχερή θέση των μελών τους. Σας ευχαριστούμε και ελπίζομε και στο μέλλον μέσα από τη στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων να έχομε παρόμοιες επιτυχίες.

Σας δηλώνουμε δε ότι η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης θα συνεχίσει να αναδεικνύει αντίστοιχα προβλήματα και εκτός από την κοινοποίησή τους θα συμβάλουμε, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, για την επίλυση τους, ευελπιστώντας στο μέλλον οι επιστολές μας για συγχαρητήρια να υπερισχύουν αυτών των αγωνιωδών και αγανακτισμένων παραπόνων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News