default-image

Συγκλονίζει η υπόθεση παιδεραστίας

Κρήτη
Συγκλονίζει η υπόθεση παιδεραστίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις φρικτές υποψίες που προκάλεσαν οι συχνές επαφές του 58χρονου με ανήλικα παιδιά επιβεβαίωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που έστηναν συστηματικά καρτέρι έξω από το σπίτι κολαστήριο στην περιοχή των Δειλινών, εδώ και ένα μήνα.

Οι γείτονες του 58χρονου, σε κατάσταση σοκ πληροφορήθηκαν το σκοπό της έντονης αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, όταν ο 58χρονος έδωσε πραγματική "μάχη" για να ξεφύγει από τα χέρια των ανδρών της ασφάλειας που έκαναν έφοδο στο σπίτι χθες το βράδυ. Ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε σθεναρά πριν καταλήξει με χειροπέδες στα κρατητήρια.

Κανείς δε φαίνεται να είχε αντιληφθεί όσα διαδραματίστηκαν πίσω από την καγκελόφραχτη πόρτα της μονοκατοικίας τα τελευταία δυο χρόνια, όπως εξιστόρησε στην κατάθεση του, ένα τουλάχιστον από τα αγόρια στα οποία ασελγούσε με αντίτιμο 10 ευρώ.

Η αποκάλυψη της νέας υπόθεσης παιδεραστίας προκαλεί ισχυρό κλονισμό, καθώς δύο τουλάχιστον ανήλικα αγόρια, έγιναν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 58χρονου.

Ο κατηγορούμενος δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο ψιλικών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η μικρή επιχείρηση που διατηρούσε στην καρδιά του Ηρακλείου, έχει περάσει στα χέρια συγγενών του. Μετά το θάνατο της μητέρας του, είχε απομονωθεί στο σπίτι του, όπου όπως φαίνεται εξελισσόταν ο εφιάλτης των νεαρών αγοριών που αποπλάνησε, στήνοντας τα δίχτυα του με δέλεαρ το χαρτζιλίκι.

Ο 14χρονος που πέρασε τελευταίος τα κατώφλι του σπιτιού του κατηγορούμενου παρελήφθη από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια όπου παρουσία παιδοψυχολόγου εξήγησε κάθε λεπτομέρεια της ανίερης σχέσης που είχε αναπτύξει ο 58χρονος μαζί του, αλλά και ένα 17χρονο σήμερα αγόρι, το οποίο επίσης κλίθηκε να καταθέσει στη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συγκεκριμένος παραπέμπεται στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του 58χρονου.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News