Ειδήσεις

Τρία νέα βραβεία στην Περιφέρεια Κρήτης για την καμπάνια

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στη συλλογή της επιτυχημένης τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης "Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!" ("Incredible Crete: Surprisingly yours!").

Η νέα διάκριση της Περιφέρειας Κρήτης για την προβολή του τουρισμού της πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών του Ζάγκρεμπ ("Zagreb Tour Film Festival") στην Κροατία. Το σποτ της Περιφέρειας Κρήτης "Crete - Incredible Hospitality" απέσπασε το βραβείο καλύτερου σποτ (up to 3 minutes) ενώ το σποτ "Crete: All the world on one island" κέρδισε ειδικό βραβείο καλύτερου σεναρίου.

Εξάλλου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών "Baku International Tourism Film Festival" στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου, το βίντεο "Crete: All the world on one island!" κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "COUNTRY, REGION, CITY" για το σποτ με τον "τρελό" σκηνοθέτη και το δύσπιστο παραγωγό.

Η Περιφέρεια Κρήτης με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Κρητικό σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και τους συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας ότι, «με μεθοδική δουλειά και πάνω απ' όλα αγάπη για τον τόπο μας, η Κρήτη μπορεί να πρωταγωνιστεί και να πρωτοπορεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς για την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας στο εξωτερικό».

Σχόλια