default-image

Μαζί σε θρίλερ ο Κόλιν Φερθ και η Νικόλ Κίντμαν

Life
Μαζί σε θρίλερ ο Κόλιν Φερθ και η Νικόλ Κίντμαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κόλιν Φερθ και η Νικόλ Κίντμαν γίνονται κι επισήμως ζευγάρι. Κινηματογραφικό φυσικά, αφού μετά το δραματικό «The Railway Man» και με την προοπτική να ξαναβρεθούν στα σετ του «Genious», κυκλοφορεί το πρώτο τρέιλερ από το θρίλερ «Before I Go to Sleep» όπου οι σταθεροί πλέον συμπρωταγωνιστές θα αφηγηθούν υπό την καθοδήγηση του Ρόουαν Τζόφε («Brighton Rock») την ιστορία του ομότιτλου μπεστ σέλερ του Σ. Τζέι Γουάτσον, με παραγωγό τον Ρίντλεϊ Σκοτ και με ακόμη ένα ηχηρό όνομα στο καστ, τον Βρετανό Μαρκ Στρονγκ.

Η πλοκή εκτυλίσσεται γύρω από μία αμνησιακή γυναίκα (Κίντμαν) που ξυπνά κάθε πρωί χωρίς καθόλου αναμνήσεις, με τον σύζυγό της (Φερθ) να της εξηγεί ότι περνάει ένα μετατραυματικό σοκ και πρέπει να παραμένει στο σπίτι και να αναπαύεται.

Ωστόσο, όταν ένας γιατρός (Στρονγκ) τη βοηθάει να ανακτήσει σταδιακά τη μνήμη της και να βάλει σε σειρά τα σκόρπια κεφάλαια του παρελθόντος, η ηρωίδα ανακαλύπτει ότι κάποιος επιχείρησε να τη σκοτώσει και οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν μπορεί να μην είναι εκείνοι που νομίζει.

Η ιστορία θα εξελιχθεί ως ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ και το τρέιλερ μοιάζει πραγματικά δυνατό, βάζοντας θεμέλια για μια ταινία γρήγορων καρδιακών παλμών, ανατροπών και έντονων συγκινήσεων.

Πηγή: e-go.gr/cinemag

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News