Ειδήσεις

Ο υπουργός Εσωτερικών στην "ΚΡΗΤΗ TV" (video)

Σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εξαπέλυσε απόψε καλεσμένος στην εκπομπή της "ΚΡΗΤΗ TV", "Κρήτη Σήμερα", ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο κ. Ντινόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Αλ. Τσίπρας τόσο καιρό έχει ρίξει πολλές φορές την κυβέρνηση στην φαντασία του, ενώ όπως στο θέμα το ΟΤΕ έτσι και εδώ θα διαψευστεί.

Πρόσθεσε ότι με την ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ ανοίγονται πολλές θέσεις εργασίας για νέους ανθρώπους και κλείνει η κερκόπορτα στην εργασία από το υπουργικά και βουλευτικά γραφεία.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ο υπουργός υποστήριξε ότι ψήφισε το μνημόνι, καθώς η χώρα ήταν στα πρόθυρα της χρεωκοπίας μη διστάζοντας να αναλάβει τις ευθύνες και το όποιο πολιτικό κόστος του αναλογεί, ενώ αναφορικά με τις 7.000 απολύσεις που επίκεινται δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν είμαι εγώ ο καλός και ο κ. Μητσοτάκης ο κακός, με το δεδομένο ότι οι συγκεκριμένες απολύσεις αφορούν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης».

Ο κ. Ντίνοπουλος είπε επίσης ότι όπως γίνεται αξιολόγηση στον ιδιωτικό τομέα έτσι πρέπει να υπάρξει και στο Δημόσιο, διαχωρίζοντας ωστόσο τη θέση του στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αξιολόγηση.

Επιμέλεια: Βάλια Μπούη

Σχόλια