Ειδήσεις

Ο Γ. Βαρδακαστάνης μιλάει στην Κρήτη για την πρόνοια

Στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Πρόνοιας "Επ' αρωγή" στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης θα χαιρετήσει και θα πραγματοποιήσει ομιλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, στις 3 και 4 Ιουλίου, με θέμα "Πρόνοια: Νέο Πρόσωπο και Προοπτικές" σε ξενοδοχείο. Η ομιλία του κ. Βαρδακαστάνη θα έχει τίτλο "Η Πρόνοια σε μετάβαση: Από την κρίση της Πρόνοιας, στην Κοινωνική Πρόνοια αντιμετώπισης της κρίσης". Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.eparogi.pronoianet.gr/

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου στην Ιεράπετρα στην αίθουσα συνεδριάσεων "Μαρία Λιουδάκη" στις 6 το απόγευμα ο κ. Βαρδακαστάνης θα έχει συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Επαρχίας Ιεράπετρας.

Ενώ την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 11 το πρωί ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ θα συναντηθεί με τις τοπικές Αρχές και με το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Δ. Σητείας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Σχόλια