Ειδήσεις

Νέο "μπλόκο" σε 6 αλλοδαπούς στα αεροδρόμια

Νέες συλλήψεις για προσπάθεια φυγής από την Κρήτη. Συνελήφθησαν συνολικά έξι 6 αλλοδαποί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης" και στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων "I. Δασκαλογιάννης" από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Χθες το πρωί σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί, 25χρονος υπήκοος Αλγερίας, 29χρονος υπήκοος Συρίας και 32χρονος υπήκοος Λ. Δημοκρατίας Κονγκό οι οποίοι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για το Παρίσι Γαλλίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς  συνελήφθησαν δύο 27χρονοι υπήκοοι Συρίας, διότι προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για Ελβετία, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθη, 30χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία επιχείρησε να αναχωρήσει από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Σχόλια