Ειδήσεις

Ζεστός ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουν  σήμερα Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 οι μετεωρολόγοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 32 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στο 3 βρίσκεται σήμερα ο δείκτης επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιάς στο νησί σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία που υπενθυμίζει σε όλους μας για άλλη μία φορά πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την δραστηριότητα μας στην ύπαιθρο.

Σχόλια