default-image

Τέλος από τον ΟΠΕΡ ο Χαχαγιόπουλος

Σπορ
Τέλος από τον ΟΠΕΡ ο Χαχαγιόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΠΕΡ αποτελεί ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος όπως έκανε γνωστό το ρεθυμιώτικο σωματείο με ανακοίνωσή του.

Ο Δραμινός τεχνικός οδήγησε τον ΟΠΕΡ από το  τοπικό στην Α1 κατηγορία των γυναικών, αλλά πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και οι δύο πλευρές τραβούν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΡ αναφέρει:

«Ο Όμιλος Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου ανακοινώνει την Μη Ανανέωση της συνεργασίας του, μετά από Κοινή Συναίνεση, με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μιχάλη Χαχαγιόπουλο.

Η πολύχρονη παρουσία του Μιχάλη στην ομάδα μας συνδέθηκε με τις πολλές επιτυχίες για το τμήμα του που διέγραψε σε μια πενταετία ένα εντυπωσιακό κύκλο επιτυχιών από το Περιφερειακό Κρήτης, στην 4η θέση της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και στην έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Η γυναικεία ομάδα του Ο.ΠΕ.Ρ. τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και «ταξίδεψε» το Ρέθυμνο σε όλα τα σαλόνια του Ελληνικού Volley.

Οι επιτυχίες της γυναικείας ομάδας (πρωτάθλημα Κρήτης, Πρωτάθλημα Α2, Τέταρτη θέση 2012-2013, έξοδος στην Ευρώπη 2013-2014) κάτι που καμιά άλλη Κρητική ομάδα δεν έχει κατορθώσει, αποτελούν δύσκολο στόχο για την επόμενη περίοδο για όλους μας.

Στην ζωή και στις ομάδες όλα έχουν ένα τέλος, μια στάση, μια αλλαγή πορείας, μια νέα αρχή.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε στον «κόουτς» τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό όσο και αθλητικό επίπεδο και θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ο.ΠΕ.Ρ.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News