Ειδήσεις

Γαλάζιες σημαίες για ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos

Τρία ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα Cretan Malia Park και Agapi Beach, καθώς και το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, βραβεύτηκαν και φέτος με το διεθνές βραβείο της "Γαλάζιας Σημαίας".

Ο θεσμός της "Γαλάζιας Σημαίας" είναι διεθνής και από το 1987 συμβάλλει σημαντικά στην προστασία των ακτών και του ευρύτερου παράκτιου περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση,για τα ξενοδοχεία του ομίλου, τα οποία είναι διαχειριστές των ακτών που βρίσκονται μπροστά από αυτά, η διάκριση είναι σημαντική και είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων προσπαθειών που καταβάλλουν για την προστασία των ακτών. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους στους οποίους ανήκουν τα ξενοδοχεία οι καθιερωμένες τελετές ανάρτησης των "Γαλάζιων Σημαιών".

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το σύστημα περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

Σχόλια