Ειδήσεις

"Έγδυναν" τουρίστες στη Χερσόνησο

Έκαναν δύσκολες τις διακοπές για δεκάδες τουρίστες στην περιοχή της Χερσονήσου τέσσερις Βούλγαροι, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, για κλοπή. Όπως όλα δείχνουν, οι αλλοδαποί ηλικίας 38, 23, 30 και 33 ετών "σούφρωναν" από φωτογραφικές μηχανές μέχρι... γυαλιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση τους όμως ξεκίνησε όταν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι το ένα από αυτά είχαν αφαιρέσει οι συλληφθέντες από υπήκοο Ηνωμένου Βασιλείου, ηλικίας 20 ετών.

Ακολούθησε χθες έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, στα σπίτια των συλληφθέντων - του 38χρονου και του 30χρονου - όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

? 5 φωτογραφικές μηχανές,

? 6 ρολόγια χειρός,

? 3 κινητά τηλέφωνα,

? 10 ζευγάρια γυαλιών ηλίου και

? 2 μαχαίρα, συνολικού μήκους 23 εκ. και 28 εκ. αντίστοιχα.

Σχόλια