default-image

Έκοψε το δίκτυο με τσεκούρι -Μηνύσεις από Δήμο (video)

Κρήτη
Έκοψε το δίκτυο με τσεκούρι -Μηνύσεις από Δήμο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε στο προσκήνιο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοιρών με φόντο την αντιπαράθεση για την άρδευση. Η ένταση κορυφώθηκε όταν σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή Φαιστού, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Τίτου Ταγαράκη παραδέχτηκε ότι έκοψε με τσεκούρι το δίκτυο το οποίο θεωρεί παράνομο, διατυπώνοντας την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο έγινε η επέκταση!   

Ακούστε τι δήλωσαν στο neakriti.gr τόσο  η Δήμαρχος Φαιστού  Μ.Πετρακογιώργη όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανόλης Ανωγιαννάκης

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Πρόκειται για τον κ. Ανωγιαννάκη, που χωρίς ενδοιασμούς παραδέχτηκε την πράξη, όπως πάντα καταγγέλλεται, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι, μια μόλις μέρα μετά την επέκταση του δικτύου, αυτό ήδη καταστράφηκε.

Η αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Φαιστού δεν άργησε να έρθει, καθώς σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης έδινε απαντήσεις για το ποιες εκτάσεις αρδεύονται ή όχι με την επέκταση του δικτύου και αν ποτίζεται και δικό του χωράφι.

"Προωθούν δικά τους συμφέροντα"

Ο Μανώλης Ανωγιαννάκης μιλώντας στο Neakriti.gr παραδέχτηκε την πράξη του αλλά όπως είπε τον οδήγησε στην κίνηση το γεγονός ότι αθετήθηκαν τα συμφωνηθέντα και ότι κάποιοι προσπάθησαν όπως είπε να προωθήσουν δικά τους συμφέροντα. Υποστηρίζει δε ότι ο πρόεδος της ΔΑΥΑ Φαιστού προσπάθησε να φτάσει το νερό μέσω του δικτύου σε δικά του χωράφια, για να ωφεληθεί προσωπικά.

Απάντηση με μήνυση

Οργισμένη απάντηση δίνει σήμερα μέσω του portal η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη η οποία χαρακτήρισε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και για αυτό έχουν  ήδη ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες  μέσω μηνύσεων καθώς πρόκειται για φθορά αν μη τι άλλο όπως υποστήριζει η Δήμαρχος , δημοσίας περιουσίας  και τονίζει για όσο χρόνο παραμένει στη δημοτική Αρχή δε θα επιτρέψει «τραμπουκισμούς» όπως είπε χαρακτηριστικά. Κάνει μάλιστα

Από την πλευρά του ο Τίτος Ταγαράκης, στην παράταξη του οποίου ανήκει ο κ. Ανωγιαννάκης, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, καθώς όπως είπε δεν παρακολούθησε χθες τη συνεδρίαση και δεν έχει καμία ενημέρωση επ' αυτού.

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη- Β.Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News