default-image

Πριγκιπικές αφίξεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Κρήτη
Πριγκιπικές αφίξεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σήμερα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας που παραθερίζουν στην Ελούντα. Ένας στόλος από λιμουζίνες στάθμευσε για αρκετή ώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, προδίδοντας την παρουσία τους.

Όπως φάνηκε από την εξαιρετική σπουδή και ταχύτητα με την οποία οι σωματοφύλακες που πλαισιώνουν τους υψηλούς επισκέπτες του νησιού, φυγάδευσαν κυριολεκτικά τις γυναίκες και τα παιδιά που εθεάθησαν να επιβιβάζονται στα οχήματα, επρόκειτο για μέλη της οικογένειας του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Κρήτη

Οι σωματοφύλακες της βασιλικής οικογένειας φρόντισαν να απομακρύνουν άμεσα τα μέλη που συνόδευαν, όταν αντιλήφθηκαν ότι η παρουσία τους είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού.

Όπως φάνηκε πάντως είχαν ήδη ολοκληρώσει την περιήγηση τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Η βιασύνης τους έγκειται στο γεγονός ότι οι κανόνες που διέπουν τη ζωή της βασιλικής οικογένειας και ιδίως των γυναικών, ξενίζουν την ελληνική πραγματικότητα, καθώς ουσιαστικά απαγορεύεται να βρίσκονται σε κοινή θέα.

Όπως φαίνεται πάντως από τις κινήσεις τους,  τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δείχνουν ενδιαφέρον για κάθε πτυχή της ιστορίας, του πολιτισμού και της σύγχρονης ζωής και καθημερινότητας στην Κρήτη, χωρίς να διστάζουν να κινηθούν και εκτός του πολυτελούς συγκροτήματος στο οποίο έχουν καταλύσει στη Ελούντα

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ και η οικογένειά του βρέθηκαν στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου σε κλειστό οικογενειακό δείπνο και θέλησαν να απολαύσουν ένα χορευτικό θέαμα γνώριμο για αυτούς.

Επέλεξαν μάλιστα δύο καταπληκτικές χορεύτριες του οριεντάλ από την Κρήτη, τη Hara Nawaar και τη Stella Zahir (τα καλλιτεχνικά τους ονόματα), για να διασκεδάσουν τον ίδιο και την οικογένεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News