default-image

Ημερίδα από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Ημερίδα από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ψυχοκοινωνική παρέμβαση στο Ρέθυμνο: συμπεράσματα, πραγματικές ανάγκες, προοπτικές" είναι ο τίτλος της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του παιδιού, την Παρασκευή 20 Ιουνίου στο φοιτητικό, πολιτιστικό κέντρο "Ξενία".

Στην ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Γνωρίζω Μιλάω Αλλάζω» θα παρουσιαστούν εκτιμήσεις και συμπεράσματα από την εφαρμογή των δράσεων πρόληψης και ενημέρωσης στα σχολεία του νομού, τη λειτουργία της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Παρέμβασης Παιδιών και Εφήβων αλλά και τη συνολική παρουσία του Προγράμματος στο Ρέθυμνο.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν επίσης οι δράσεις φορέων Υγείας, Εκπαίδευσης, Πρόνοιας, αλλά και αντίστοιχων υπηρεσιών που ασχολούνται με τα παιδιά και τις οικογενειακές σχέσεις καθώς και μια αξιολόγηση του επιπέδου συνεργασίας και δικτύωσης που είχαν οι συγκεκριμένοι φορείς με το πρόγραμμα «Γνωρίζω Μιλάω Αλλάζω».

Ευελπιστούμε ότι η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει ένα βήμα συζήτησης για την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του Ρεθύμνου

και θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News