default-image

Η πανάκριβη σουίτα του Ετό

Αθλητισμός
Η πανάκριβη σουίτα του Ετό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα απλά δωμάτια είναι για τους… κοινούς θνητούς. Ίσως έτσι να σκέφτεται ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος μπορεί μεν να έχει καταλύσει στο ίδιο ξενοδοχείο με την εθνική ομάδα του Καμερούν - κάνει πρεμιέρα σήμερα (14/6) στο Mundial κόντρα στο Μεξικό - , ωστόσο δεν μοιράζεται και το ίδιο κατάλυμα με κάποιον συμπαίκτη του.

Βλέπετε προφανώς ήθελε να έχει την άνεσή του και γι' αυτό - όπως γράφεται στην ηλεκτρονική έκδοση της Gazzetta Dello Sport - νοίκιασε τη σουίτα του ξενοδοχείου, η οποία κοστολογείται έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ ημερησίως!

Βέβαια από το ποσό αυτό η Ομοσπονδία του Καμερούν βάζει μόλις τα 400 ευρώ ανά ημέρα, καθώς θα υπόλοιπα 2.600 τα καλύπτει ο 33χρονος επιθετικός από την τσέπη του.

Και η αλήθεια είναι ότι έχει λεφτά για ξόδεμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι στη ρωσική Ανζί, στην οποία έμεινε δύο χρόνια, αμειβόταν με 20 εκ. ευρώ ετησίως.

Τώρα όσο για το τι περιλαμβάνει η σουίτα; Ξεκινάμε από το ότι καλύπτει 193 τετραγωνικά μέτρα και έχει μέσα ιδιωτική πισίνα, τζακούζι, βεράντα με θέα στη θάλασσα, γυμναστήριο με βάρη και μία αίθουσα για σινεμά και τηλεόραση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News