Ειδήσεις

18o Διεθνές Συνέδριο Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης

18o Διεθνές Συνέδριο Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το 18ο Διεθνές Συνέδριο Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Διεθνούς Χρηματοδότησης από σήμερα 29 έως 31 Μαΐου 2014 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι Καθηγητές Fabio Canova (European University Institute), Mariassunta Giannetti (Stockholm School of Economics), Stephen G. Hall (University of Leicester), Yannis Ioannides (Tufts University) and Roberton Rigobon (M.I.T.).

Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται για δέκατη όγδοη συνεχή χρονιά, συμμετέχουν καθηγητές από Πανεπιστήμια της Ευρώπης, της Αμερικής και άλλων χωρών, καθώς και ερευνητές και στελέχη διεθνών οικονομικών οργανισμών. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών που αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: Μακροοικονομική Πολιτική, Μακροοικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μακροοικονομικά των Αναπτυσσόμενων Χωρών, Χρηματοοικονομικές και Συναλλαγματικές κρίσεις, Εμπειρικές Μέθοδοι στη Μακροοικονομική και Χρηματοοικονομική, Νομισματική Πολιτική, Οικονομική Ανάπτυξη, Τιμές και Πληθωρισμός, Αγορές Εργασίας, Οικονομικοί Κύκλοι, και Διεθνής Χρηματοοικονομική.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με χρηματοδότηση από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και την Eurobank.

Conference site: http://www.soc.uoc.gr/macro

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια