default-image

Καταγγελίες για το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Τυμπάκι

Κρήτη
Καταγγελίες για το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ξεχασμένο, χορταριασμένο και γεμάτο σκουπίδια το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγή Τυμπακίου», όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Φαιστού με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση κ. Γιώργος Αρμουτάκης.

Όπως υποστηρίζει, «σε αθλία κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Τυμπάκι. Ο χώρος βρίσκεται - και αυτός - σε απόλυτη εγκατάλειψη επί σειρά ετών αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον λειτουργήσει. Ξερά χόρτα και σκουπίδια παντού είναι το χαρακτηριστικό της περιοχής. Το πάρκο δε φιλοξένησε ποτέ μαθητές, ούτε χρησιμοποιήθηκε ποτέ για το λόγο που κατασκευάστηκε, αφού κανείς δε φρόντισε για την ηλεκτροδότηση του! Την ίδια ώρα η Μεσαρά χάνει ανθρώπους στην άσφαλτο, ενώ τα παιδιά της έχουν απόλυτη ανάγκη τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής που καλούνται να χρησιμοποιούν δρόμους-καρμανιόλες με ελλιπή σήμανση και εξαιρετικά κακές υποδομές».

Ο χώρος για να λειτουργήσει χρειάζεται καθαριότητα, φροντίδα, ουσιαστική παρέμβαση αλλά και περιφρούρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

«Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, καλό θα ήταν να μη θυμούνται ορισμένοι τις υποδομές που έφτιαξε η Πολιτεία χρόνια πριν και ποτέ δε χρησιμοποιήθηκαν, λίγο πριν τις εκλογές μόνο για τις προεκλογικές τους ανάγκες. Πρόκειται για δομές εξαιρετικά σημαντικές που, αν τις είχαν λειτουργήσει σωστά, σήμερα ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά με τους νέους οδηγούς μας… Δεν είναι όλα τα πράγματα για τη δημιουργία εντυπώσεων… Υπάρχουν θέματα ουσίας και ζωής. Τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής διδάσκουν ζωή στα παιδιά μας και εμείς το δικό μας δε το χρησιμοποιήσαμε ποτέ!», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαιστού με την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση κ. Γιώργος Αρμουτάκης.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News