default-image

Ανήλικος μαθητής πήγε στο σχολείο του μεθυσμένος

Ανήλικος μαθητής πήγε στο σχολείο του μεθυσμένος

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά οξείας μέθης στην Κρήτη με πρωταγωνιστές ανηλίκους, αφού ένα ακόμα περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο θάνατος της ανήλικης Στέλλας δε μας έκανε να αλλάξουμε συνήθειες και αντιλήψεις.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο με πρωταγωνιστή 14χρονο μαθητή που κατέληξε στο νοσοκομείο , έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Πήγε στο μάθημα... μεθυσμένος;

Νωρίτερα ο μαθητής επέλεξε να φύγει από το σχολείο του και να βρεθεί εκτός σχολικής μονάδας καταναλώνοντας αρκετή  ποσότητα αλκοόλ.

Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σχολείο αλλά βρισκόταν σε τέτοια άθλια κατάσταση που λιποθύμησε αναγκάζοντας τους καθηγητές να καλέσουν άμεσα το ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου  όπου γιατροί και προσωπικό του παρείχαν ιατρική βοήθεια και φρόντισαν τον ανήλικο μαθητή, που κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στη μονάδα αυξημένης φροντίδας .

Η υγεία του πλέον δεν κινδυνεύει ενώ από το νοσοκομείο ενημερώθηκαν και οι γονείς του ανήλικου.

Πάντως αυτό που προκαλεί ακόμη πιο έντονο προβληματισμό είναι το γεγονός ότι, παρά το  ότι το Ρέθυμνο συγκαταλέγεται στην κορυφή της λίστας ,πανελλαδικά, κατανάλωσης αλκοόλ από εφήβους ωστόσο τίποτα δεν δείχνει να έχει αλλάξει και να έχει τουλάχιστον προβληματίσει την τοπική κοινωνία, από καθηγητές γονείς μέχρι και τους ίδιους τους μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News