default-image

Γαλάζια κάθοδος

Κρήτη
Γαλάζια κάθοδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία περνά πλέον ο προεκλογικός αγώνας ενόψει ευρωεκλογών για τη Ν.Δ. στην Κρήτη, καθώς στο νησί μας βρίσκεται από σήμερα πολυπληθές κλιμάκιο κορυφαίων στελεχών και υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε σήμερα τόσο το νομό Ηρακλείου όσο και το νομό Λασιθίου, δίνοντας το "παρών" σε κομματικές εκδηλώσεις με θέμα τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με αντικείμενο ακριβώς τη διπλή εκλογική μάχη της 18ης και 25ης Μαΐου, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ. διοργανώνει απόψε εκδήλωση, στην αίθουσα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Ομιλητές στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Κύρτσος και Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο βουλευτής Φθιώτιδας Κώστας Κουτσογιαννόπουλος και ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Νήσων Αιγαίου και Κρήτης Γιώργος Παντάκης.

Ουσιαστικά είναι η τρίτη πολιτική εκδήλωση κορυφής που διοργανώνεται από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου από τα μέσα Μαρτίου με φόντο τις εκλογές. Η αρχή έγινε στις 17 Μαρτίου με τη συνεστίαση της ΝΟΔΕ, όπου, ως γνωστόν, βρέθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων και εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη και βουλευτές ενόψει και των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών του Μαΐου.

Ακολούθησε πριν μερικές ημέρες η συνέντευξη Τύπου, όπου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού αγώνα για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη. Και τώρα η συνέχεια δίνεται με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, τον υφυπουργό Εξωτερικών και τα οργανωτικά, κεντρικά, στελέχη.

Πριν τη βραδινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Άκη Γεροντόπουλο, υφυπουργό Εξωτερικών, Γιώργo Κύρτσο, δημοσιογράφο-εκδότη, υποψήφιο ευρωβουλευτή, Γιώργο Παντάκη, αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης και Γιάννη Πλακιωτάκη, βουλευτή Λασιθίου, βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο. Και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Λασιθίου, όπου μίλησαν στις 4:30 το απόγευμα για την πολιτική επικαιρότητα και τις ευρωεκλογές στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Ευρωεκλογές 2014: Σταθερά βήματα μπροστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News