default-image

"Κρήτη Μπορούμε", με τον Τάσο Μανιαδάκη

Κρήτη
"Κρήτη Μπορούμε", με τον Τάσο Μανιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς", η κεντρική ομιλία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Ηρακλείου με το συνδυασμό "Κρήτη Μπορούμε", κ. Τάσου Μανιαδάκη.

Με αναφορές στα καυτά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Κρήτης, δυνατό και μεστό λόγο, η ομιλία του κ. Τάσου Μανιαδάκη εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και δίκαια χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες συμμετοχές στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας Κρήτης.  

Στην εκδήλωση του κ. Τάσου Μανιαδάκη παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Κρήτη Μπορούμε" υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Σεραφείμ Τσόκας και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ίδιου συνδυασμού κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους τόνισαν την πίστη και την ελπίδα τους στους νέους ανθρώπους όπως ο κ. Τάσος Μανιαδάκης που με αγνές προθέσεις, φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες "κατεβαίνουν" στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Παρευρέθηκαν o βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο διοικητής και υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης) κ.κ. Αντώνης Γρηγοράκης και Γεώργιος Λυρώνης,  ο τ. πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος κ. Γεώργιος Κυδωνάκης, ο τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Γεώργιος Χονδράκης, οι επίτιμοι πρόεδροι των Μινωικών Γραμμών κ.κ. Στυλιανός Σαρρής και Εμμανουήλ Κουλεντάκης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μετόχων των Μινωικών Γραμμών, κ.κ. Σαμψών Ορφανουδάκης και Ηρακλής Καλογεράκης, ο τ. δήμαρχος Τυμπακίου κ Μιχαήλ Μαρκομιχελάκης, ο τ. πρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ Εμμανουήλ Ταμπάκης, ο τ. αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ. Νικόλαος Αντωνακάκης, ο τ. Λιμενάρχης και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Ηρακλείου κ. Μαρίνος Παττακός και πλήθος εκλεκτών φίλων και υποστηρικτών του κ. Τάσου Μανιαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News