Ειδήσεις

"Όχι" λέει το ΕΚΗ στην Κυριακή

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στηρίζει την 24ωρη Απεργία των Εμποροϋπαλλήλων του Νομού μετά την εξαγγελία της από την Ομοσπονδία ( ΟΙΥΕ) των εργαζομένων στον κλάδο του Εμπορίου την Κυριακή 4 Μάη 2014.

Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά έρμαιο των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων επιτρέπει την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, καταστρέφοντας το μικρομεσαίο εμπόριο που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργείται , προς όφελος των πολυεθνικών και των μεγάλων αλυσίδων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων που «δοκίμασαν» να λειτουργήσουν τις Κυριακές δεν κατάφεραν να καλύψουν ούτε τα λειτουργικά τους έξοδα.

Οι πολυεθνικές χρησιμοποιώντας συνθήκες «Μεσαίωνα» με μισθούς φτώχειας, ελαστική απασχόληση και απασχόληση νέων με 250€, καταστρέφουν την οικογενειακή και προσωπική ζωή όλων μας και πλουτίζουν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

         Το ΕΚΗ καλεί τους εργαζόμενους του Ηρακλείου να στηρίξουν τους συναδέλφους μας στο εμπόριο, με την απουσία τους από τις αγορές την Κυριακή 13 Απρίλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια