default-image

Βενγκέρ: "Παράδειγμα η Ατλέτικο"

Αθλητισμός
Βενγκέρ: "Παράδειγμα η Ατλέτικο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν… δικαίωση και του δικού του μοντέλου αντιμετωπίζει ο Αρσέν Βενγκέρ τη φετινή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού αποδεικνύει ότι τα χρήματα δεν κερδίζουν πάντα. Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από την Άρσεναλ, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα σε τίτλους.

«Πέρσι που πήγαν δύο γερμανικές ομάδες στον τελικό λέγαμε πως ήρθε η εποχή των Γερμανών και αυτή των Ισπανών τελείωσε. Όμως από χρονιά σε χρονιά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στον τελικό θα δούμε να συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές. Από τη μία αυτή των αστέρων, της Ρεάλ Μαδρίτης, κι από την άλλη εκείνη της σταθερής πολιτικής. Η μόνη αλλαγή σε σχέση με την ομάδα πριν από δύο χρόνια είναι ο Ντιέγκο Κόστα αντί του Φαλκάο», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

«Πρέπει να συγχαρώ την Ατλέτικο γι' αυτό που πέτυχε, γιατί η Ρεάλ έχει βρεθεί πολλές φορές σε τελικά. Είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο να βλέπουμε ότι και ομάδες που δεν ξοδεύουν τόσα πολλά χρήματα μπορούν να φτάσουν σε τελικούς. Κι εμείς έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε ότι η επιτυχία στο ποδόσφαιρο δεν εξαρτάται μόνο από τα χρήματα, αλλά από το ομαδικό πνεύμα, τις αξίες του συλλόγου, τη συνέπεια και το χαρακτήρα. Δεν είμαι κατά όσων ξοδεύουν πολλά χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι πως έχουν μία ευκαιρία να πετύχουν κάτι στο ποδόσφαιρο χωρίς να δίνουν τόσα πολλά λεφτά για μεταγραφές», πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News