Ειδήσεις

Στην ΟΑΣΝΗ ο Ζαχ. Κεφαλογιάννης

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, μαζί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Γιώργο Τζουλιαδάκη και την κ. Μαρία Τιτομιχελάκη-Μπέρκη, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ (Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου) και συζήτησαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Γιώργο Τζωρτζάκη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Σήμερα συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ, τον κ. Τζωρτζάκη και συζητήσαμε μαζί του σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου».

Επεσήμανε πως «δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική παραγωγή. Αποτελεί χρέος μας να προστατεύσουμε τον αγρότη και να διασφαλίσουμε τα - εξαιρετικής ποιότητας - αγροτοδιατροφικά μας προϊόντα. Αποτελεί δέσμευση για εμάς, όχι προεκλογική, αλλά ουσιαστική, να σταθούμε δίπλα στον δοκιμαζόμενο αγρότη, να στηρίξουμε την παραγωγή και να δώσουμε λύσεις σε απλά, καθημερινά, αλλά και πιο σύνθετα ζητήματα».

Στη συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού στην Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Γιάννη Δεικτάκη, επισκέφθηκαν τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Γιώργο Δεικτάκη και συνομίλησαν μαζί του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια