default-image

"Ξεκάθαρη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμούς"

Κρήτη
"Ξεκάθαρη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αναφορικά με τη συμμετοχή μελών στου ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα ψηφοδέλτια που δεν έχουν τη στήριξη της Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με τις αποφάσεις που έλαβε το προηγούμενο διάστημα και τα σχετικά δελτία Τύπου που εξεδόθησαν, έχει δηλώσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη ρητή, σαφή και επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε συγκεκριμένους συνδυασμούς και επικεφαλής αυτών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Α' και Β' βαθμού (δήμους και Περιφέρεια). Η παρουσία του ίδιου του προέδρου του κόμματος, Α. Τσίπρα, κατά την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, κατέστησε ξεκάθαρη, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο και επίσημο τρόπο, τη στήριξη του κόμματος σε συγκεκριμένα σχήματα και προγράμματα.

Οι φήμες, που εντέχνως διαρρέονται εσχάτως από διάφορα παράκεντρα, καθώς και από κάποιους συνδυασμούς, για συμμετοχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια τους, εντάσσεται σε μια καλά ενορχηστρωμένη προσπάθεια παραπλάνησης, σύγχυσης του εκλογικού σώματος με στόχο τη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, προκειμένου να εκμεταλλευθούν όσο μπορούν τη δυναμική και το λαϊκό ρεύμα που κατευθύνεται προς το ΣΥΡΙΖΑ, αποσκοπώντας στην υφαρπαγή της ψήφου του λαού. Με απλά λόγια σε αυτές τις εκλογές όλοι θέλουν με κάποιο τρόπο να δηλώνουν και λίγο ΣΥΡΙΖΑ και λίγο αντιμνημονιακοί αλλά η κοινωνία δεν ξεχνά ούτε από πού προέρχονται ούτε τι πολιτικές υπηρέτησαν όλα τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια.

Οι μεθοδεύσεις αυτές και η επιχειρούμενη παραπλάνηση δεν θα περάσουν. Η κοινωνία στις τριπλές κάλπες του Μάιου θα στείλει ένα σαφές μήνυμα, μήνυμα ανατροπής και αλλαγής, με παραλήπτες όλους όσους από κάθε πολιτική, θεσμική θέση εκπροσώπησαν και στήριξαν το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που καταρρέει και προ αυτής της κατάρρευσης  σήμερα κάποιοι, παλιοί και νέοι γνωστοί ενδύονται τάχα το μανδύα του ακομμάτιστου για να διασωθούν και να αποτρέψουν τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται.

Τυχόν μεμονωμένες συμπεριφορές μελών του κόμματος, μένει να αποδειχθούν από όσους τις επικαλούνται και σε κάθε περίπτωση  ούτε εκφράζουν τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε γίνονται αποδεκτές, ούτε καλύπτονται πολιτικά, θα κριθούν δε με βάση τις ρητές διατάξεις του καταστατικού του κόμματος. Καλούμε όλο το λαό να αφήσει πίσω το παλιό και διεφθαρμένο σύστημα και τους εκπροσώπους του, να υπερψηφίσει τους συνδυασμούς που επίσημα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δήμους και Περιφέρεια μένοντας μακριά από φημολογίες, παραφιλολογίες και αναλήθειες που διασπείρονται μες τον πανικό απώλειας της εξουσίας και των προνομίων της από τους θιασώτες των μνημονιακών νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Τρεις κάλπες, μια επιλογή. Νίκη του λαού μας και ανατροπή.

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω όσα αναχώματα, ελιές και παραπόταμους  και αν κατασκευάσουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News