Ειδήσεις

Κοντά στους εργαζομένους του Βενιζελείου

Επίσκεψη στο Βενιζέλειο-Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο, το νοσοκομείο που οι Ηρακλειώτες αισθάνονται ως «το δικό τους νοσοκομείο», πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης "Δύναμη Πολιτών".

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του εκεί, ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε τόσο με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κ. Νίκο Χαριτάκη όσο και με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Βενιζελείου κ. Γιώργο Χονδροζουμάκη.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι το υφιστάμενο προσωπικό, ιατρικό και παραϊατρικό, παρά τη συρρίκνωση του αριθμού των εργαζομένων εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων και του "παγώματος" των προσλήψεων, με υπεράνθρωπες προσπάθειες διατηρεί σε πολύ υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του νοσοκομείου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επέκταση του νοσοκομείου αλλά και στη συγκοινωνιακή σύνδεσή του με το κέντρο και τα προάστια της πόλης, με την πρόταση, από τη μεριά των εργαζομένων, για δρομολόγιο εξπρές του αστικού ΚΤΕΛ ώστε η μετακίνηση των ασθενών, των επισκεπτών και των εργαζομένων προς και από το νοσοκομείο να γίνεται ταχύτερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια