default-image

Η πρώτη συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας"

Κρήτη
Η πρώτη συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Συνεργασίας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού "Δημοκρατική Συνεργασία" του υποψήφιου δημάρχου κ. Χαράλαμπου Γιαννόπουλου, που διεκδικεί τη διοίκηση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επιτυχημένος πρώην δήμαρχος Θραψανού κ. Μανόλης Λαδωμένος. Ο κ. Λαδωμένος, όπως και ο επίσης καταξιωμένος πρώην δήμαρχος Καστελίου κ. Ιωάννης Δοκιανάκης συνεχίζουν να αγωνίζονται για το κοινό καλό του διευρυμένου Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στηρίζοντας «την παράταξη των έργων και όχι των ανυπόστατων υποσχέσεων, την παράταξη της "Δημοκρατικής Συνεργασίας"». 

Στη συγκέντρωση κατέθεσαν τις απόψεις τους αρκετοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, το μεγαλύτερο ποσοστό του οποίου αποτελείται από νέους ανθρώπους. Νέους στα κοινά αλλά και στην ηλικία. Οι νέες υποψηφιότητες σε συνδυασμό με το ήθος, τις γνώσεις και την εμπειρία του κ. Γιαννόπουλου δίνουν αέρα αισιοδοξίας κι ελπίδας στους πολίτες που δικαίως ανησυχούν για την πορεία του τόπου. Αυτό δείχνει και η προσέλευση πλήθους πολιτών  που αυτοβούλως παρευρέθησαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν την παράταξη. 

Ο κ. Γιαννόπουλος, εκφράζοντας το διαχρονικό πνεύμα της παράταξης, τόνισε ότι «κάθε δίκαιος αγώνας μπορεί να συνδυάσει το δυναμισμό και την αγωνιστικότητα με την ευγένεια και το ήθος. Με άοκνο, αγωνιστικό πνεύμα και με αγάπη προς όλους τους συνδημότες και τον τόπο, η Δημοκρατική Συνεργασία ξεκίνησε τον αγώνα: αγώνα παλινόρθωσης και ανάπτυξης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News