default-image

Διευθυντές παραιτούνται, η αξιολόγηση προχωρά

Κρήτη
Διευθυντές παραιτούνται, η αξιολόγηση προχωρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΑΠΥΣΔΕ Κρήτης. Κατά τη διάρκειά της έγινε αποδεκτή η παραίτηση του διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Βρυσών κ. Φυσαράκη.

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά παραίτηση στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κρήτης. Έχουν προηγηθεί οι παραιτήσεις των διευθυντών του ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου, του 2ου ΣΕΚ Ηρακλείου, του Καλλιτεχνικού και του Μουσικού Σχολείου, καθώς επίσης και του Λυκείου Βουκολιών.

Η υποβολή των παραιτήσεων εκ μέρους διευθυντών σχολείων γίνεται ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αξιολόγηση, με το αιτιολογικό ότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να αξιολογήσουν τους συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς.

Παρ' όλα αυτά, στα περισσότερα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κρήτης, η διαδικασία της αυτοαξιολόγησης προχωρά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ταυτόχρονα, το ΠΥΣΔΕ προχωρά στην κάλυψη θέσεων των διευθυντών που αποχωρούν. Στο 2ο ΣΕΚ ήδη καλύφθηκε η θέση του παραιτηθέντος διευθυντή, προκηρύχθηκε και αναμένεται να καλυφθεί η θέση στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου, ενώ προσεχώς θα ακολουθήσει και η προκήρυξη των υπόλοιπων θέσεων...

Της Ελένης Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News