Ειδήσεις

Η Σητεία υποδέχεται την πρώτη πτήση τσάρτερ

Την Κυριακή 4 Μαΐου η Σητεία θα υποδεχτεί την πρώτη πτήση τσάρτερ για φέτος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ένωση Ξενοδόχων της περιοχής.

Περίπου 60 επισκέπτες από την Ολλανδία επέλεξαν τη Σητεία για ολιγοήμερες διακοπές. Ωστόσο, μέχρι αυτήν την ώρα, οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το αν θα πραγματοποιηθεί και φέτος τελετή υποδοχής, με παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα, όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Για τρίτη χρονιά, λοιπόν, πτήση τσάρτερ στη Σητεία και τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Αρχές Ιουλίου θα αρχίσουν και οι πτήσεις από Γαλλία και, για πρώτη φορά φέτος, από Νορβηγία. Σε εβδομαδιαία βάση λοιπόν, θα υπάρχουν 3 πτήσεις, γεγονός που αναμένεται να παίξει θετικό ρόλο στην τοπική οικονομία.

Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι η φετινή τουριστική κίνηση στη Σητεία θα είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό, δεδομένου ότι αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των κρατήσεων, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων. Αποτέλεσμα των εξαιρετικών συμμετοχών της Σητείας σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού τα τελευταία χρόνια, όπου πάντα ο στόχος ήταν να γίνει η περιοχή περισσότερο γνωστή ως τουριστικός προορισμός.

Του Μάνου Τσαγκαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια