Ειδήσεις

"Δε φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι για τις αναρρωτικές" (Ηχητικό)

Στην τρίμηνη απεργία των γιατρών του πρώην ΕΟΠΥΥ, στους χειρισμούς της ΔΥΠΕ που δεν του έχουν αποστείλει τα ονόματα με τους γιατρούς που θα συστήσουν τις επιτροπές και στους ασφαλιστικούς φορείς των πολιτών επιρρίπτει τις ευθύνες για τη μη λειτουργία των επιτροπών που ελέγχουν και εγκρίνουν τις αναρρωτικές άδειες ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ κ. Κοντός.

Μιλώντας σε αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό και ακούγοντας τις καταγγελίες του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αλλά και πολιτών στη σκιά του εξώδικου που του έχει αποστείλει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από τις 28 Μαρτίου, την προειδοποίηση μέσω νέας επιστολής ότι θα αναζητηθούν ευθύνες από τον εισαγγελέα, απλά αποποιήθηκε των ευθυνών του και επισήμανε ότι οι επιτροπές μπορούν να λειτουργήσουν μόλις οι ΔΥΠΕ του στείλουν τα ονόματα των γιατρών.

Όπως είπε στο Ράδιο 9,84 στη συνέχεια ο κ. Βαρδάκης, οι αιτήσεις στην Κρήτη είναι εκατοντάδες. Πρόσθεσε δε ότι η ΔΥΠΕ Κρήτης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της, περίμενε την αρμοδιότητα προκειμένου να προχωρήσει στη σύσταση των επιτροπών και τέλος πως η διορία που δίνεται σε ένα οργανισμό που διαλύθηκε και ένα νέο που δημιουργήθηκε είναι μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, διότι διαφορετικά προχωρούν με ένδικα μέσα.

«Το θέμα θα έχει λυθεί την ερχόμενη εβδομάδα», η διαβεβαίωση του ΔΥΠΕάρχη Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη στο Ράδιο 9,84.  

Της Αγγέλας Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια