default-image

Συνέχεια στη περιοδεία και "παρών" στις εκδηλώσεις μνήμης

Κρήτη
Συνέχεια στη περιοδεία και "παρών" στις εκδηλώσεις μνήμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνεχίζοντας τις προσωπικές επαφές του με τους πολίτες, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" στο νομό Λασιθίου, πραγματοποιεί περιοδεία σε οικισμούς του Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο κ. Αρναουτάκης και η κ. Πελαγία Πετράκη με την αντιπροσωπεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων επισκέπτονται στις 18:00 το απόγευμα το Τζερμιάδο και άλλα χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις ορεινές περιοχές του Λασιθίου ο κ. Αρναουτάκης έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, να ακούσει από τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους και να αναπτύξει παράλληλα τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια για τον πρωτογενή τομέα και έργα υποδομής στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Την Παρασκευή 2 Μαΐου, το μεσημέρι, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", επισκέπτεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), τον ΕNISA καθώς και τον ΟΚΑΝΑ.

Στις 20:00 το βράδυ, ο κ. Αρναουτάκης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που οργανώνει ο κ. Κ. Φασουλάκης, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη, στην Αμμουδάρα.

Στις εκδηλώσεις μνήμης

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που οργανώθηκαν στην Κρήτη για την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετείχαν σήμερα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου αλλά και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.  

Σε δήλωση του για την Εργατική Πρωτομαγιά ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης αφού αναφέρεται στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στους αγώνες των εργαζομένων για επιβίωση και διασφάλιση θέσεων εργασίας τονίζει ότι με ενότητα και ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης μπορεί να αντιμετωπιστεί τόσο η κρίση όσο και η ανεργία. Ένα σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης πάνω στο οποίο η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τις παραγωγικές δυνάμεις και τους φορείς του νησιού μας εργάζονται εντατικά και με προσήλωση, διεκδικώντας πρόσθετους πόρους για έργα ανάπτυξης και προγράμματα για την επιχειρηματικότητα και την ανεργία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News