default-image

Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία της Αμερικανίδας τουρίστριας

Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία της Αμερικανίδας τουρίστριας

Όλο και καλύτερα είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 51χρονης τουρίστριας από την Αμερική που τραυματίστηκε από βαρελότο το βράδυ της Ανάστασης στη Σαντορίνη και χρειάστηκε να μεταφερθεί, να χειρουργηθεί και να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, δίνοντας την δίκη της μάχη για τη ζωή.

Τελικά τα κατάφερε, σκορπώντας ικανοποίηση στην ιατρική ομάδα που την παρακολουθούσε νυχθημερόν καθώς η Αμερικανίδα πάλεψε και βγήκε νικήτρια.  

Τα τελευταία 24ώρα πλέον νοσηλεύεται όχι στη ΜΕΘ αλλά στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου με την κατάσταση της υγείας της να έχει σταθεροποιηθεί χωρίς να παρουσιάζει κάποιο οργανικό πρόβλημα.

Η 51χρονη έχει στο πλευρό της τα παιδιά της και φυσικά το σύζυγό της που επίσης είχε τραυματιστεί, αλλά ελαφρύτερα.

Αυτό που θέλει η οικογένεια ,είναι  η μητέρα να γίνει σύντομα καλά και να έρθει η μέρα που θα πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψουν στην βάση τους.

Στο μεταξύ, εξιτήριο πήρε ο Έλληνας που επίσης τραυματίστηκε από βαρελότο στην Οία, ενώ ένας ακόμη Αμερικανός και φίλος του ζευγαριού αναμένεται να πάρει εξιτήριο άμεσα.

Της Βάλιας Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News