default-image

Φημολογείται ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σαμαρά

Ποδόσφαιρο
Φημολογείται ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σαμαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βρετανία τις τελευταίες ώρες  είναι έντονη η φημολογία ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο ο Γιώργος Σαμαράς να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο διεθνής επιθετικός του οποίου το συμβόλαιο με τη Σέλτικ λήγει φαίνεται πλέον ξεκάθαρα δεν πρόκειται να ανανεώσει και θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού ο οποίος θέλει να τον συμπεριλάβει στο ρόστερ του τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η φημολογία αυτή έχει φτάσει μέχρι και το BBC το οποίο σε σχετική στήλη αναφέρει…

«Στον επιθετικό της Σέλτικ, Γιώργο Σαμαρά του προσφέρεται η ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του για τους πρωταθλητές Ελλάδος, τον Ολυμπιακό», αναφέρει.

Από την πλευρά των ερυθρολεύκων δεν υπάρχει κάτι, απλώς οι δηλώσεις του Μίτσελ ότι ένας από τους τέσσερις παίκτες με τους οποίους συζητά ο Ολυμπιακός είναι Έλληνας που παίζει στο εξωτερικό.

 Πρόταση για διετές συμβόλαιο;

Επίσης το βρετανικό σάιτ «dailyrecord» αποκαλύπτει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον διεθνή φορ της Σέλτικ.

«Ο Ολυμπιακός μίλησε για πρώτη φορά με τον Σαμαρά στις αρχές του χρόνου, αλλά τότε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν άφηνε πολλά περιθώρια επιστροφής στην Ελλάδα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Και δίνει και την είδηση του γάμου με την Φουρέιρα: «Τώρα όμως, είναι πιο θετικός στο να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου θα παντρευτεί την Ελληνίδα ποπ σταρ, Ελένη Φουρέιρα μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ».

Όπως αναφέρεται επίσης, το Champions League, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη θέση και τη νέα σεζόν, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Σαμαρά.

Ο 29χρονος επιθετικός, που πήγε στην Γλασκόβη το 2008 με εξάμηνο δανεισμό από την Σίτι, «ρίζωσε» στη Σκωτία και μετά από έξι χρόνια μετρά 250 συμμετοχές! Και είναι λογικό να έχει στην καρδιά του την Σέλτικ, από την οποία μένει ελεύθερος το τρέχον καλοκαίρι.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο πάντα σκεφτόμουν πως ήθελα να μείνω σε μια ομάδα για πολλά χρόνια. Δεν θα μου άρεσε να αλλάζω ομάδες κάθε δυο-τρία χρόνια, όπως κάνουν άλλοι. Ήθελα να αγαπήσω μια ομάδα και να αγαπηθώ. Και να με θυμούνται πάντα. Και αυτό το έζησα στην Σέλτικ», σχολίασε ο Σαμαράς, ο οποίος δεν αναφέρθηκε καθόλου στο μέλλον του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News