Ειδήσεις

Μ. Βαμιεδάκης: "Γιατί συμπορεύομαι με το Στ. Αρναουτάκη"

Τους λόγους που τον οδήγησαν να συστρατευτεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον Σταύρο Αρναουτάκη, εξηγεί ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Βαμιεδάκης κάνοντας λόγο, για μία κοινή προσπάθεια για το αυτονόητο και την Κρήτη της Ανάπτυξης.

Όπως ο ίδιος τονίζει η  Κρήτη έχει αναδειχθεί πρότυπο Περιφέρειας, από το αξιόλογο έργο του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Στο πρόσωπο του διακρίνει έναν άνθρωπο που σκέπτεται και λειτουργεί υπεράνω τοπικιστικών και κομματικών αντιλήψεων και για τον λόγο αυτό θεωρεί ότι έχει καθήκον να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις, συμμετέχοντας  στον Συνδυασμό του "Κρήτη Πρώτη Δύναμη".Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βαμιεδάκη:

«Αγαπητοί φίλοι,

Δραστηριοποιούμαι στην Κρήτη, στον τομέα του τουρισμού, περισσότερα από 16 χρόνια. Ξεκινώντας από το μηδέν, με μόνα εφόδια την παιδεία και τις ηθικές αξίες που μου δίδαξαν οι γονείς μου, εργάζομαι σκληρά ως επιχειρηματίας με έδρα το νησί, για την τουριστική ανάπτυξή του και της Ελλάδας γενικότερα.


Πιστοί στο όραμα για εξωστρέφεια και ανάπτυξη, με  συνεχείς προσπάθειες και καινοτόμες εμπορικές προσεγγίσεις, αναπτύξαμε με τους συνεργάτες μου μια επιχείρηση με κύριο αντικείμενο τον εισερχόμενο τουρισμό δημιουργώντας ήδη πολλές θέσεις εργασίας στο νησί μας.

Από πέρυσι συνεχίζουμε με ένα νέο εγχείρημα, στον ξενοδοχειακό τομέα, με εκατοντάδες θέσεις εργασίας επιπλέον, για τους συμπατριώτες μας, κεφάλαια ελληνικά, ανθρώπινο δυναμικό και συμφέροντα ταυτισμένα με την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα κοινά. Βρισκόμαστε, όμως, σε μια καμπή της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας που απαιτεί υπέρβαση και ενεργή συμμετοχή από όσους μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά, προκειμένου να βγούμε από τη στενωπό στην οποία βρισκόμαστε.

Η Κρήτη είναι νησί με ανεξάντλητες προοπτικές ανάπτυξης. Έχουν γίνει ήδη πολλά, αλλά μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα:
 - Υπάρχει ξεκάθαρο, δυναμικό σχέδιο δράσης για την επόμενη πενταετία.
 - Διαθέσιμοι κοινοτικοί οικονομικοί πόροι και γνώση διαφανούς και αποδοτικής διαχείρισης τους.
 - Δυναμική ανάδειξης του τουρισμού εκ των βασικών πυλώνων της οικονομίας, που πρέπει να επεκταθεί θεματικά, γεωγραφικά και χρονικά.

Η Κρήτη έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από ήλιο και θάλασσα, με σωστό σχεδιασμό, στοχευμένες δράσεις και συνεργασία με τους τοπικούς φορείς ώστε:
 - να υποδεχθεί επισκέπτες όλο το χρόνο.
 - να συνδυάσει αρμονικά τουρισμό και πρωτογενή τομέα.
 - να αναπτύξει περαιτέρω τουριστικά τον Νότο.
 - να αναδείξει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην ενδοχώρα.

Όλα αυτά συνιστούν, αναμφίβολα, οικονομική πρόοδο και δημιουργία θέσεων εργασίας για το σύνολο της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. Το αποτέλεσμα αυτό είναι εφικτό:
 - Μέσα από  γνώση, εξωστρέφεια και μεθοδική δουλειά.
 - Με την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών τουριστικής προβολής για προσέγγιση νέων αγορών.

Η Κρήτη έχει αναδειχθεί πρότυπο Περιφέρειας, φωτεινή εξαίρεση στο θολό τοπίο της κρίσης που βιώνουμε, όπως προκύπτει από το αξιόλογο έργο του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Στο πρόσωπο του διακρίνω έναν άνθρωπο που σκέπτεται και λειτουργεί υπεράνω τοπικιστικών και κομματικών αντιλήψεων, με ιδανικά ανόθευτα από την αλαζονεία της εξουσίας.

Θεωρώ ότι έχω καθήκον να προσφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, γι' αυτό στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με τον Συνδυασμό του «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ».

Καλώ όλους όσοι  μοιράζονται το ίδιο όραμα και θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια, να στηρίξουν έμπρακτα αυτή τη συνεργασία:
 - Για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο ο τόπος μας,
 - Για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας,
 - Για να πετύχουμε το αυτονόητο και την πρόοδο που έχουμε τόσο ανάγκη...».    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια